Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/samoletnarezervacia.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Експрес „Аврора”

Air CanadaНе, не става въпрос за приказката за спящата красавица. Става въпрос за едно смело начинание, от гледна точка и на инвестиции, и на дизайн. Аляска не се слави като гостоприемно място, но пък затова дълги години е омайвала фантазията на хиляди търсачи на бързо забогатяване – това е и периодът, с който този отдалечен американски щат става популярен като филмов и литературен декор.

Във Фаеърбанкс, град в централната част на Аляска, до който летят Air Canada, се намира едно прекрасно кътче за отмора – “Aurora Express”. Хотелът представлява влакова композиция, пресъздаваща интериорите от Златната треска в края на 19 век. Очарователното в случая е огромното внимание към детайлите и цялостната атмосфера на вагоните. Някои от тях ще ви предразположат към пътуване в миналото чрез уникалните интериорни решения, отразяваща историята на Аляска. Отделните вагони имат и различен стил и могат да поберат различен брой хора – от един до четири, което ги прави идеални и за семейства с деца. Злато, драперии и лукс ви очакват в „Златната Нели”, а веселото настроение идва с вагона „Арлин”.

Който и вагон или стая да изберете, едно е сигурно – всички те имат баня и основни удобства. А вагонът-ресторант, освен че предлага вкусна закуска, разполага и с пространство за събирания, музика и телевизор.

Експресът е една прелестна възстановка на миналото на Аляска, с блясъка на последните десетилетия на 19 век. Този хотел за ценители ви дава възможност да оцените луксозното пътуване, което някога е било достъпно само за най-богатите – и то на съвсем поносими цени.

Comments are closed.