Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/samoletnarezervacia.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Без какво можем в куфара си

багажаОгромните куфари и безбройните пътнически чанти са кошмар за всеки пътуващ, дори за онези, които сами, лично са напъхали какво ли не в багажа си – от няколко вида шампоан до поне 10 чифта блузи, по 2 варианта за всеки ден. Носенето на такива килограми е уморително и струва пари. По-добре похарчете спестената сума от свръх багаж за някое приятно преживяване на мястото, на което сте, отколкото да плащате за суетата си и то на авиокомпаниите.

Има неща, чието място наистина не е в багажа ви. Вече не е модерно да си носиш всичко със себе си и багажът ти да се превръща в умален размер на дома ти.

Колкото по-леко, толкова по-приятно. Прочетете как можете да избегнете слагането на излишни неща в багажа си. И в случай, че ги видите сложени в този на половинката си, ви даваме пълното право да ги махнете, с извинението – „Така пише в Интернет!“

Маша за изправяне на коса

Дори само заглавието на този абзац говори само за себе си. Наистина, за много дами, това е по-важно, може би и от осигуряването на самолетни билети. Колко от вас обаче ще използват маша, особено, когато денят преминава в ходене от плажа до хотела и обратно. Просто помислете за някакъв друг аксесоар, доста по-лек, който ще замени нуждата от тази тежка машинка. Това може да бъде някакъв шал, различни видове фиби или просто една красива шапка. Вероятно вече сами се досетихте, че шапката ще купите на място, нали?

Ценни принадлежности

Дори и да смятате, че хотелската ви стая е истинско безопасно място за вашите ценности, по-добре размислете преди да вземете всичко. По време на път нещата много лесно се губят, особено ако са по няколко от един и същи вид. Затова не взимайте всичките си часовници, гривни и верижки по време на ваканция. Просто изберете тези от тях, които харесвате най-много и ги носете. Така си спестявате значително място, което чантичката ви за ценности освобождава. И ако това веднага ви навежда на мисълта, че това е знак, да го запълните с нещо друго, просто оставете тази мисъл и се придържайте към мисълта: По-лекото пътуване е по-приятно и по-евтино.

Comments are closed.